Bejelentkezés
online személyiségteszt
Referenciánk Rólunk mondták Együttműködő partnereink
 
Aarenson a Facebook-on Aarenson a Facebook-on

Álláshirdetési csomag

Adatbázisszűrés  
Adatbázisszűrés + telefonos interjú  
Adatbázisszűrés + telefonos interjú + személyiségteszt  
Egyéni képesség-, és személyiségteszt  
Csoport teszt  
Kihelyezett interjú  
Ön hirdet, mi szűrünk  
Abban az esetben, amikor az új munkatársat kereső cégnek van elegendő kapacitása az álláskeresők, állásra jelentkezők önéletrajzainak szűrésére, telefonos, majd személyes interjúztatására, és nem tartanak igényt munkaerő-közvetítésre, ajánljuk a következő igen hatékony szolgáltatásainkat.

Hirdetési csomag

  Szakszerűen, hatékonyan megfogalmazzuk álláshirdetését
  Állásajánlatát meghirdetjük weboldalainkon (www.aarenson.hu, www.aarenson.com, www.mernokallas.hu). Mivel állásajánlatainkat átveszik az ország leglátogatottabb álláskereső portáljai, illetve fizetett hirdetésként is megjelenítjük azokon, így több százezer jelölthöz juttatjuk el hirdetését, gyakorlatilag lefedve a teljes hazai on-line álláshirdetési piacot.
  A hirdetésre beérkezett önéletrajzokat folyamatosan továbbítjuk kijelölt munkatársa e-mail címére
  A szolgáltatás időtartama: 3 hét
  A szolgáltatás ára: 69.000Ft + Áfa

Hirdetési csomag kutatással

  Az előző csomag bővített változata, amikor is az ország leglátogatottab álláskereső portáljain történő széleskörű hirdetéseken kívül, a saját adatbázisunkban és a legnagyobb álláskereső weboldalak adatbázisaiban célirányosan felkutatjuk a hasonló szakmára jelentkezők önéletrajzait. Így olyan jelentkezők önéletrajzát is el tudjuk érni, akik ugyan szívesen állást változtatnának, de nem figyelik napi szinten a hirdetéseket. Ezzel a módszerrel közel megduplázható a továbbított önéletrajzok száma!
  A hirdetésre beérkezett, és a kutatás során talált önéletrajzokat folyamatosan továbbítjuk kijelölt munkatársa e-mail címére.
  A szolgáltatás időtartama: 3 hét
  A szolgáltatás ára 89.000Ft + Áfa

Adatbázisszűrés

  A legnagyobb hazai álláskereső portálokat és munkavállalói adatbázisokat szűrjük a megrendelő által megadott ismérvek szerint. Ezzel a kereséssel gyakorlatilag lefedjük a hazai állásportálok adatbázisaiban fellelhető álláskeresők önéletrajzainak 90%-át! Azon cégeknek ajánljuk, akik önerőből már meghirdettek egy-egy állást (vagy éves hirdetői keretszerződéssel rendelkeznek), de ezen túlmenően is szükségük van jelöltekre, vagy elégedetlenek a beérkező pályázók számával.
  Az adatbázisszűrés eredményét továbbítjuk a kijelölt munkatársa részére.
  A szolgáltatás időtartama: egyszeri adatbázisszűrés.
  A szolgáltatás ára: 49.900 Ft + Áfa

Adatbázisszűrés + telefonos interjú

  Ez a szolgáltatás az előző adatbázisszűrést egészíti ki a szűrési kritériumoknak megfelelő jelöltek telefonos interjúztatásával. Ennek köszönhetően minden szóba jöhető álláskeresővel egyeztetünk és csak releváns anyagot küldünk, konkrét bérigénnyel, felmondási idővel, nyelvtudási szint megjelölésével és a jelölt számára fontos kritériumok megadásával.
  Az adatbázisszűrés és a telefonos interjú eredményét továbbítjuk a kijelölt munkatársa részére.
  A szolgáltatás időtartama: egyszeri adatbázisszűrés és telefonos interjú.
  A szolgáltatás ára: 89.900 Ft+ Áfa / pozíció

Adatbázisszűrés + telefonos interjú + személyiségteszt

  Az előző csomag tovább bővített változata, ahol egy több mint 300 kérdésből álló, átfogó képesség-, és személyiségtesztet is kitöltetünk a leszűrt jelöltekkel. Az általunk használt teszt az egyik legelismertebb a hazai piacon, amely nagyon pontosan méri a pályázó képességeit, illetve külön rávilágít, hogy megfelel-e nemcsak szakmailag, de személyiségben is az adott munkakörre. A teljes, 6 oldalas részletes szöveges és grafikonos jellemzést továbbítjuk a megrendelő felé!
  Az adatbázisszűrés, a telefonos interjú és a személyiségtesztek eredményeit továbbítjuk a kijelölt munkatársa részére.
  A szolgáltatás időtartama: egyszeri adatbázisszűrés és telefonos interjú, kiegészítve a személyiségtesztekkel.
  A szolgáltatás ára: 89.000 Ft + Áfa /pozíció + 15.900Ft/teszt

Egyéni képesség-, és személyiségteszt

  Arra az esetre ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat, amikor már rendelkezik kiválasztott jelöltekkel, de a végső döntéshez pontos képet akar kapni képességi és személyiségi adottságairól. Az általunk használt teszt az egyik legelismertebb a hazai piacon, több mint 300 kérdés után 6 oldalon elemezzük az eredményt!
  A kiértékelt teszteket továbbítjuk a kijelölt munkatársa számára.
  A szolgáltatás időtartama: egyszeri személyiségteszt.
  A szolgáltatás ára: 15.900 Ft/fő

Csoport teszt

  Egy már létező, vagy egy kialakítandó munkacsoport letesztelése. Az egyéni tesztek rámutatnak a közösség tagjai közötti relációkra, segítségével meghatározható, mely munkatársak erősítik, melyek gyengítik egymást a munkavégzésben. Pontos képet nyerünk arról is, ki vezető alkat és ki inkább végrehajtó. Ezenkívül kiszűrhető, hogy ki a csapat „gyenge láncszeme” is!
  A kiértékelt teszteket továbbítjuk a kijelölt munkatársa számára.
  A szolgáltatás időtartama: egyszeri csoportos személyiségteszt.
  A szolgáltatás ára: csoportmérettől függően egyedi ajánlatot adunk!

Kihelyezett interjú

  Ez a szolgáltatásunk a megrendelő által már kiszemelt jelöltek személyes, magas szintű szakmai interjúztatását, tesztelését kínálja. Hasznos, amennyiben nincs infrastrukturális lehetősége a cégnek az interjúk lebonyolítására, illetve a cégen belül diszkréten szeretnék kezelni az új munkatárs keresését!
  A szolgáltatás ára: 7.500 Ft + Áfa/fő

Ön hirdet, mi szűrünk

  Amennyiben Önnek futnak már hirdetései, de a beérkező önéletrajzokat HR-szakemberekkel szeretné leválogattatni, úgy megtesszük azt az előzetes konzultáción kialakított feltételek, paraméterek alapján. Különösen hasznos nagy mennyiségű toborzásnál!
  A leszűrt önéletrajzokat továbbítjuk a kijelölt munkatársa számára.
  A szolgáltatás időtartama: 3 hét
Természetesen minden szolgáltatásunk egyedi igények szerint is kombinálható. Célunk, hogy a lehető leg költséghatékonyabban segítsük Önt és cégét az új munkatárs kiválasztásában! Keressen bennünket, és kialakítjuk testreszabott ajánlatunkat.

Mennyiségi kedvezmény: amennyiben cége több csomagot is megrendel, mennyiségi kedvezményt, pluszszolgáltatást is biztosítunk!

Kérjen szolgáltatásunkról ajánlatot!, vagy keressen minket elérhetőségeinken!
Fontos: az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséget nem jelent az Ön számára!
Hírlevelünk
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük legfrissebb állásajánlatainkról!
E-mail cím:
Név:
Lakcím:
Adatait semmilyen formában nem használjuk fel és nem adjuk ki harmadik félnek, csupán a törvényi előírások miatt kérjük! (2008. évi XLVII. reklámtörvény)
Szakmai hírlevél