Bejelentkezés
online személyiségteszt
Referenciánk Rólunk mondták Együttműködő partnereink
 
Aarenson a Facebook-on Aarenson a Facebook-on

Önéletrajz feltöltése

Vezetéknév: Keresztnév:
E-mail cím: E-mail cím megerősítése:
Ismételje meg e-mail címét, nehogy elgépelés legyen benne!
Jelszó: Jelszó megerősítése:
Ismételje meg jelszavát, nehogy elgépelés legyen benne! Min. 6 karaktert kell tartalmaznia!


Amennyiben sikeresen megadta belépő adatait, az egyben a weboldalunkra történő regisztrálást is jelent. Ennek köszönhetően, ha később újabb állásokra kíván jelentkezni oldalunkon, már nem lesz szükséges adatainak újbóli megadása. Elegendő lesz, ha email címével és jelszavával bejelentkezik weboldalunkra!

Érdemes regisztrálni, mert:

  • oldalunkon keresztül jelentkezhet állásajánlatokra

  • a kiszemelt állásajánlatokat elmentheti a Kedvencek listába

  • szöveges illetve kép dokumentumokat tud feltölteni, amiket csatolhat a jelentkezéséhez.(Pl.: CV, kisérőlevél, fénykép, stb...)

  • hírlevélben értesülhet az Ön által megadott időközönként a legfrissebb állásajánlatokról

Személyes adatok kezelése

A regisztráció adatbázisunkba önkéntes, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár! A személyes adatok védelme az Aarenson Consulting egyik legfontosabb alapelve! Kezelésüket a személyes adatok védelmével kapcsolatos hatályos törvények (1992. évi LXIII.) szerint végezzük! Az adatokat bizalmasan kezeljük, azokat kizárólag az állásokra történő pályázás során használjuk fel, harmadik félnek csak a kiválasztási folyamattal kapcsolatban tesszük elérhetővé. A regisztráló fél bármikor megtekintheti, módosíthatja és törölheti adatait oldalunkon, a "Beállítások" menüpont alatt! A személyes adatokat 3 éven keresztül őrizzük meg. Adatvédelmi szabályzatunk a személyes adatok minden formájára vonatkozik: a számítógépen tárolt elektronikus adatokra, papír alapú adatokra és a szóban elhangzott információkra egyaránt.
Hírlevelünk
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesíthessük legfrissebb állásajánlatainkról!
E-mail cím:
Név:
Lakcím:
Adatait semmilyen formában nem használjuk fel és nem adjuk ki harmadik félnek, csupán a törvényi előírások miatt kérjük! (2008. évi XLVII. reklámtörvény)
Szakmai hírlevél