Egy innovatív IT cég
ahova programozókat keresünk
Egy SSC, ahova többnyelvű
pénzügyeseket toborzunk
Egy autógyár, ahova
fejlesztő-mérnököket keresünk
Egy Startup vállalat
ahova 3D designert keresünk
Egy FMCG világcég, ahova
értékesítési igazgatót keresünk

Fejvadászat, direkt keresés

Fejvadászat sikerdíjas alapon, dupla garanciával

Munkaerő-toborzás klasszikus fejvadász módszerekkel, a szakma legjobbjaitól.

Mikor van önnek szüksége fejvadász cégre?

A fejvadászat nem pusztán felső vezetők keresését jelenti, hanem speciális végzettséggel vagy rutinnal rendelkező munkaerő felkutatását is! Jó néhány szakmában ma már semmilyen hatékonysága nincs az álláshirdetéseknek, még akkor sem, ha azok a lehető legszélesebb körben vannak megjelentetve. Ilyenkor egy hagyományos munkaerő-közvetítő szolgáltatás nem elég.

A fejvadász tevékenységet azokban az esetekben javasoljuk, amikor a jelölt hirdetés útján nem érhető el, és a kiválasztott szakterület munkavállalói oldalának feltérképezésére van szükség.
Ennek során nem csak a szakember állományról, de adott szegmens munkaerő-piaci helyzetéről is részletes naprakész információkat tudunk nyújtani.

Az Aarenson Consulting több mint egy évtizede végez fejvadász tevékenységet is, ezért rövid határidővel tudunk reagálni munkaerő igényére!
Mindezt sikerdíjas konstrukcióban!

Miből áll a fejvadászat folyamata?

  • Tanácsadó munkatársaink a teljes toborzási folyamatot elvégzik. Speciális csatornákon keresztül „levadásszák“ a potenciális munkavállalókat.
  • Telefonos előszűrést követően a legjobbakat személyesen is leinterjúztatjuk, szakmai-, és személyiségteszteket töltetünk ki velük.
  • A nagyon alapos szelektálás után csak a legalkalmasabb 3-4 jelöltet mutatjuk be a megrendelőnek.
Tipp: fejvadászat során általában a toborzás során általunk megszólított munkavállalók csupán 5%-át mutatjuk be a megrendelőnek. Ennyire alaposan szűrünk!

A legjobbak a legjobbak közül!

Az általunk bemutatott munkavállalókról teljes felelősséggel állítjuk, hogy megfelelő munkatársak az adott pozícióra. A végső döntés a megrendelőnél van, hogy melyiküket veszi fel.

Diszkréció!

A toborzás és a kiválasztás folyamata fejvadászat esetén átlagon felüli diszkrécióval történik, a Megbízó és a munkavállaló oldaláról egyaránt.

Folyamatos szakmai visszacsatolás!

A fejvadászat során munkatársunk már a pozícióleírástól segíti a megrendelőt abban, hogy cégoldali HR-esként a lehető legeredményesebben végezze munkáját. Visszajelzést adunk a bérigényekről, a munkavállalók kérdéseiről, mindenről ami szakmai visszacsatolást jelenthet.

Költségek:

A szakma klasszikus szabályai szerint sikerdíjért végezzük a fejvadászat szolgáltatást. A díj a felvett munkatárs éves, bruttó bérének a 15-25 százaléka.
Hogy pontosan mennyi, azt az adott munkakör ismeretében, még a toborzás megkezdése előtt szerződésben rögzítjük a megrendelővel.
Lehetőség van egyedi, fix sikerdíjas konstrukcióra is.

A fejvadász szolgálatás időtartama:

Általában 3-5 hét, pozíciótól függően. Mi mindet megteszünk azért, hogy a lehető leggyorsabban megtaláljuk az ön új munkatársát.

Fejvadász szolgáltatás dupla garanciával

Dupla Garancia!

Garantáljuk, hogy Önnek nincsen költsége addig,
amíg nem találjuk meg azt a szakembert, akit fel is vesz!

Abban az esetben, ha minden általunk bemutatott szakembert alkalmatlannak talál, Önnek, illetve cégének nincsen költsége! Ezzel a fejvadászat garanciával biztosítjuk azt,
hogy nincsen fizetési kötelezettsége, amennyiben nem sikeres a munkánk!

Felmondás esetén ingyenes cseregarancia minden általunk elhelyezett szakemberre!

Amennyiben az általunk közvetített szakember munkaviszonya megszűnik garanciális időn belül, úgy ingyen, további költségek nélkül pótoljuk a személyét hasonló kvalitású munkaerővel.

A garancia időtartama:

  • Általános munkavállalók esetén – 3 hónap
  • Felső vezető munkatársak esetén – 6 hónap
  • Speciális esetekben – 9 hónap

Munkatársunk haladéktalanul jelentkezik Önnél, válaszol kérdéseire és személyre szabott megoldást dolgoz ki cége számára!
Fontos: az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséget nem jelent az Ön számára!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Tekintse meg munkaerő-közvetítés szolgáltatásainkat is! »