Egy innovatív IT cég
ahova programozókat keresünk
Egy SSC, ahova többnyelvű
pénzügyeseket toborzunk
Egy autógyár, ahova
fejlesztő-mérnököket keresünk
Egy Startup vállalat
ahova 3D designert keresünk
Egy FMCG világcég, ahova
értékesítési igazgatót keresünk

Alap HR szolgáltatások

Abban az esetben, amikor az új munkatársat kereső cégnek van munkaerő-kiválasztással foglalkozó szakembere, és elegendő kapacitása az álláskeresők, állásra jelentkezők önéletrajzainak szűrésére, telefonos, majd személyes interjúztatására, és nem tartanak igényt munkaerő-közvetítésre, ajánljuk a következő igen hatékony szolgáltatásainkat.

Álláshirdetés csomag – jelenjen meg az Aarenson Consulting és partnerei weboldalán

 • Szakszerűen, hatékonyan megfogalmazzuk álláshirdetését.
 • Állásajánlatát meghirdetjük weboldalunkon. Mivel hirdetéseinket számos állásportál, illetve közösségi oldal is átveszi, így több százezer jelölthöz juttatjuk el hirdetését.
 • A hirdetésre beérkezett önéletrajzokat folyamatosan továbbítjuk kijelölt munkatársa e-mail címére.
 • A szolgáltatás időtartama: 3 hét
 • A szolgáltatás ára: 49.000Ft + Áfa

Kihelyezett interjú

 • Ez a szolgáltatásunk a megrendelő által már kiszemelt jelöltek személyes, magas szintű szakmai interjúztatását, tesztelését kínálja. Hasznos, amennyiben nincs infrastrukturális lehetősége a cégnek az interjúk lebonyolítására, illetve a cégen belül diszkréten szeretnék kezelni az új munkatárs keresését!
 • A szolgáltatás ára: 11.500 Ft + Áfa/fő

Ön hirdet, mi szűrünk

 • Amennyiben Önnek futnak már hirdetései, de a beérkező önéletrajzokat HR-szakemberekkel szeretné leválogattatni, úgy megtesszük azt az előzetes konzultáción kialakított feltételek, paraméterek alapján. Különösen hasznos nagy mennyiségű toborzásnál!
 • A leszűrt önéletrajzokat továbbítjuk a kijelölt munkatársa számára.
 • A szolgáltatás időtartama: 3 hét

Természetesen minden szolgáltatásunk egyedi igények szerint is kombinálható. Célunk, hogy a lehető legköltséghatékonyabban segítsük Önt és cégét az új munkatárs kiválasztásában! Keressen bennünket, és kialakítjuk testreszabott ajánlatunkat.

Mennyiségi kedvezmény: amennyiben cége több csomagot is megrendel, mennyiségi kedvezményt, pluszszolgáltatást is biztosítunk!

Lépjen kapcsolatba közvetlenül a CV adatbázisunkban szereplő szakemberekkel!

Fogjon kezet virtuálisan leendő munkatársával!

Mi a legnagyobb értéke egy HR tanácsadó cégnek?

Az Aarenson Consulting 2005-ös megalakulása óta, szisztematikusan építi CV adatbázisát. 8 év után ma büszkén mondhatjuk el, hogy a felsőfokú végzettségűekből felépült munkavállalói adatbázisunk 95.000 önéletrajzot tartalmaz! Gondoljon csak bele, ha ezt a létszámot mondjuk egy település lakosságának tekintjük, akkor “Aarenson város” a 10. legnépesebb város Magyarországon!

Mérnöki önéletrajz-szám alapján adatbázisunk a legnagyobb a hazai tanácsadó cégek között!

A nálunk regisztrált munkavállalók jelentős része speciális szaktudással rendelkezik, hiányszakmában dolgozik és karrierjét rendkívül tudatosan építi.

“Városunk” lakói között vannak informatikai szakemberek, mérnökök, adószakértők, nyelveket beszélő támogató munkaköröket betöltő kollégák (SSC), értékesítők stb. Munkahely váltási szándékuk nagyon fókuszált, pontosan tudják milyen szakmai jövőt képzelnek el, milyen juttatási rendszerre predesztinálja őket tudásuk és regionálisan mennyire rugalmasak/vagy rugalmatlanok. Kizárólag konkrét, céljaikkal párhuzamba állítható megkeresésekre nyitottak és nem képezik részét önéletrajzaikkal a nyilvános álláshirdetési oldalak adatbázisainak.

Ez volt az oka, hogy mindeddig Cégünk teljes mértékben elzárkózott azelől, hogy adatbázis hozzáférést biztosítson egy nagyrészt hirdetési, direkt kutatási és ajánlási rendszer mátrixának köszönhetően felépített tudástőkéhez.

2013-ban azonban egy új szolgáltatáscsomaggal kívánjuk támogatni és kiszolgálni a hozzánk forduló Munkaadók igényeit úgy, hogy ez szakmai fejlődési lehetőséget jelentsen aktív tagjaink számára is.

Célirányos bemutatkozási lehetőséget biztosítunk a velünk közvetlen kapcsolatban álló szakemberek irányába.

Ajánlatunk Munkaadók számára:

 • Az Ön által megfogalmazott álláshirdetést átnézzük, szükség esetén szerkesztjük, “élővé” varázsoljuk
 • A hirdetésnek megfelelő szűrőszempontokat Megrendelőnkkel együtt közösen meghatározzuk
 • Leszűrjük adatbázisunk
 • A potenciális jelöltek irányába továbbítjuk a keresett munkakört
 • Ajánlási csatornát építünk
 • Maximum 15 munkanapon belül az eredményekről összefoglalót készítünk és visszajelzünk

Amire szükségünk van:

 • egy nyitott munkakör, annak összefoglalása, szakmai leírása
 • egy cégbemutatkozó (ahogy értékeit, jövőbeni perspektíváit a Munkaadó bemutatná)
 • ajánlat (szakmai, anyagi, munkahelyi környezetre vonatkozó, nemzetközi kitekintést biztosító stb. ), ami konkrét motivációt jelent a jelölt számára és eldöntheti pályázatot továbbít-e, az általunk küldött levélre reagálva
 • kapcsolattartó elérhetőségei

Szolgáltatásunk ellenértéke: 89.900 Ft + Áfa/hirdetés

Garantáljuk, hogy a kiküldött levelek élő, aktív email címre érkeznek és megfelelő szaktudással biró potenciális jelölteket érünk el.

Jelentkezésszámot a szolgáltatás nem garantál. A lehetőséget adjuk, hogy megkülönböztesse Cégét és a hirdetésen kívül speciális, egyedi információkat kommunikálhasson, amit mi megszerkesztünk és vonzóbbá tesszük, kiemeljük a munkaerőpiacon jelenlévő tömeges álláshirdetések közül.

Munkatársunk haladéktalanul jelentkezik Önnél, válaszol kérdéseire és személyre szabott megoldást dolgoz ki cége számára!
Fontos: az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséget nem jelent az Ön számára!

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.