Állásajánlataink

15 ÁLLÁSAJÁNLAT KÖZÜL VÁLOGATHAT

Minden állásajánlat

Gyártás / Termelés, Egyéb mérnöki állások

Mérnök igazgató

Megbízónk Benelux hátterű műszaki gyártó cég. Csapatukba Mérnök Igazgatót keresünk.

Érdekel
IT / Programozás / Fejlesztés

Fullstack .NET fejlesztő

Megbízónk az egyik legjelentősebb hazai IT megoldásszállító cég, aki rendszerek integrációjával, oktatással, teljes körű IT biztonsági megoldásokkal, nagy megbízhatóságú és magas rendelkezésre állású rendszerekhez nyújtott különböző támogatási szolgáltatásokkal, illetve alkalmazások fejlesztésével foglalkozik. Csapatukba keresünk munkatársat Fullstack .NET fejlesztő munkakörbe.

Érdekel
Szakmunka, Villamosság

Gyengeáramú szerelő

Megbízónk hang-, fény-, színpad-, vizuál-, vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, megvalósításával, és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével, IVS néven, saját audiovizuális eszközök fejlesztésével és gyártásával, valamint kreatív tartalmak létrehozásával foglalkozik. Csapatukba GYENGEÁRAMÚ SZERELŐT / TELEPÍTŐT keresünk.

Érdekel
Egyéb állások

Felső tagozatos szaktanár

Budai magán általános iskola számára keresünk felső tagozatos szaktanárokat a következő munkakörökbe: Matematika tanár, fizika tanár, természetismeret tanár, informatika tanár.

Érdekel
Egyéb állások

Tanító

Budai magán általános iskola számára keresünk munkatársat Tanító munkakörbe.

Érdekel
További állásajánlatok
„Menj tovább. Haladj előre. Törj magasra. Tervezd meg a leszállást. Ne csak várj a kifutópályán és reménykedj, hogy valaki jön és meglöki a gépedet. Ez nem fog megtörténni. Változtass a hozzáállásodon és érd el a kívánt magasságot. Hidd el, nagyon fogod élvezni ott fent.”
Ajánlatkérés

Kérjen árajánlatot cége számára!

Megtiszteltetésnek vesszük, ha kapcsolatba lép velünk az alábbi ajánlatkérő űrlapon!

Fontos: az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséget nem jelent az Ön számára!