Állásajánlataink

13 ÁLLÁSAJÁNLAT KÖZÜL VÁLOGATHAT

Minden állásajánlat

Értékesítés / Kereskedelem, Egyéb mérnöki állások

Biztonságtechnikai Mérnök-értékesítő (Security Sales Engineer)

Piacvezető, innovatív technológiai területeken megoldásokat szállító vállalat csapatába Biztonságtechnikai Mérnök-értékesítő (Security Sales Engineer) kollágát keresünk.

Érdekel
Értékesítés / Kereskedelem, Egyéb mérnöki állások

VAS (Videa Analytics Solutions) Mérnök-értékesítő

Piacvezető, innovatív technológiai területeken megoldásokat szállító vállalat csapatába VAS (Video Analytics Solutions) Mérnök-Értékesítő kollégát keresünk.

Érdekel
Értékesítés / Kereskedelem

Mérnök-értékesítő (szaktanácsadó)

Megbízónk magyar hátterű, teljes körű intralogisztikai mérnöki szolgáltatást nyújtó raktárlogisztikai cégcsoport. (Állványrendszerek, elektromos raktári targoncák, dokkolás- és biztonságtechnika, raktár logisztikai szoftverek.) Bővülő csapatukba Mérnök-értékesítőt / Szaktanácsadót keresünk.

Érdekel
Értékesítés / Kereskedelem

Export Sales Manager

Megbízónk több mint 50 éve vezető szerepet tölt be a villanyszerelési piacon.2018-ban alakult, budapesti, bővülő leányvállalatukhoz Export Területi Managert (Cseh-/Szlovák régió) keresünk.

Érdekel
Értékesítés / Kereskedelem

Business Development Manager

Our partner is a dynamically growing company in the commercial lighting field. We are seeking a talented and driven Business Development Manager to join their team. The ideal candidate will have experience in sales and business development, with a track record of success in developing new business opportunities, building strong relationships, and exceeding sales targets.

Érdekel
További állásajánlatok
„Amikor 5 éves voltam, anyám mindig azt mondta, hogy a boldogság a kulcs az élethez. Amikor iskolás lettem, azt kérdezték, mi akarok lenni, ha felnövök. Azt írtam, hogy boldog. Erre azt mondták, nem értettem meg a feladatot. Mire én azt mondtam nekik, ők meg nem értik az életet.”
Ajánlatkérés

Kérjen árajánlatot cége számára!

Megtiszteltetésnek vesszük, ha kapcsolatba lép velünk az alábbi ajánlatkérő űrlapon!

Fontos: az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséget nem jelent az Ön számára!