Executive Search

A VEZETŐI TANÁCSADÁS SPECIÁLIS FORMÁJA

Az Executive Search olyan felső-vezetők vagy kivételes szakmai kompetenciákkal rendelkező, magasan képzett szakemberek azonosítására és toborzására ajánlott, akikből szinte csak néhány alkalmas munkavállaló található a teljes munkaerő piacon. Amikor már a fejvadászat sem elég, akkor jön az Executive Search!

A kulcs a közvetlen és személyes toborzási csatorna. A jelöltek megközelítését megelőzi egy átfogó és számos szempontot figyelembe vevő, diszkrét piackutatás, amely feltérképezi az adott iparág szakmai kiválóságait. Ezt követően az ügyfelünkkel közösen választjuk ki, kik legyenek az általunk megközelítendő szakemberek.

A magas pozícióban ülő szakemberek megszólítása egészen más feladat, mint amit általános fejvadászat közben végzünk. A sikeres toborzás döntő momentuma, hogy a fejvadász tanácsadó hozzáértéssel bemutassa a karrier lehetőségnek azon aspektusait, amelyek kivételesen vonzóvá tehetik a minden tekintetben megfelelő potenciális jelölt számára az új munkakört.

Az Executive Search szolgáltatás során felkutatott és a feladatra megnyert jelölt tapasztalata, tudása és jövőbe mutató képességei a garancia arra, hogy az ügyfél stratégiai céljai megvalósuljanak.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy ezen a szinten a fejvadász tanácsadó munkatárs szakmai és emberi kompetenciája mennyire fontos. Ha a megszólított szakember nem érzi a tanácsadó oldaláról a kellő szakmai felkészültséget, amennyiben kommunikációs szinten nincsen meg az összhang, nincs esély a jelölt motiválására, hogy váltson.

Ezért az Executive Search során a legfelkészültebb, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező fejvadász munkatársaink végzik a toborzás feladatát. Felső vezetők, bizalmi szakemberek, kulcsfontosságú munkakörök esetén ezt a szolgáltatásunkat javasoljuk.

Az Executive Search szolgáltatást, sikerdíjas alapon, speciális és hosszútávú garanciákkal kibővítve végezzük.

A jelöltek megközelítését megelőzi egy átfogó és számos szempontot figyelembe vevő piackutatás, amely feltérképezi az adott iparág szakmai kiválóságait.

A szolgáltatást, sikerdíjas alapon, speciális garanciákkal kibővítve végezzük.

Kérjen ajánlatot, hogy megtalálja ideális munkatársát!

Munkatársunk haladéktalanul jelentkezik Önnél, válaszol kérdéseire és személyre szabott megoldást dolgoz ki cége számára!

Fontos: az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséget nem jelent az Ön számára!

    Ajánlatkérés

    Kérjen árajánlatot cége számára!

    Megtiszteltetésnek vesszük, ha kapcsolatba lép velünk az alábbi ajánlatkérő űrlapon!

    Fontos: az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséget nem jelent az Ön számára!