Fejvadászat, direkt keresés

SIKERDÍJAS ALAPON - DUPLA GARANCIÁVAL

Munkaerő-toborzás klasszikus fejvadász módszerekkel

A SZAKMA LEGJOBBJAITÓL

Mikor van Önnek szüksége fejvadász cégre?

A fejvadászat ma már nem elsősorban a felső vezetők keresését jelenti, hanem olyan szakemberek felkutatását, akikből hiány van, képviseljenek bármilyen szakterületet is. Jó néhány szakmában ma már semmilyen hatékonysága nincs az alapszintű HR szolgáltatásoknak. Az álláshirdetésekre alkalmatlan jelentkezők érkeznek, még akkor is, ha a lehető legszélesebb körben vannak megjelentetve, akár több százezres költségen.

Az általunk végzett fejvadászat módszertana alapjaiban különbözik az egyszerű közvetítői szolgáltatásoktól, Mi nem álláskeresőket szólítunk meg, hanem a szakmájukban bizonyító, megbecsült és foglalkoztatott szakembereket, azaz a legjobbakat vadásszuk le.

Az Aarenson Consulting 2005 óta végez fejvadász tevékenységet, kollégáink a szakma elismert szakértői, ezért rövid határidővel tudunk reagálni munkaerő igényeire! Mindez sikerdíjas konstrukcióban, és garanciával!

Miből áll a fejvadászat folyamata?

  • A toborzás teljes egészét elvégezzük az előszűréstől a nyelvi és szakmai interjúkig, és csak a legalkalmasabb jelölteket mutatják be a folyamat végén.
  • Speciális csatornákon keresztül levadásszuk az adott szakág legjobbjait és váltásra motiváljuk őket.
  • A teljes folyamat 3-4 hetet vesz igénybe, ezalatt intenzíven kutatunk, interjúztatunk, referenciákat gyűjtünk.
  • Legalább 3 hónap garanciát vállalunk az általunk elhelyezett munkatársakra!
Tipp: a fejvadászat magas szakmaiságot igénylő feladat, alapjaiban különbözik az egyszerű munkaközvetítői szolgáltatásoktól.

A legjobbak a legjobbak közül!

Az általunk bemutatott munkavállalókról teljes felelősséggel állítjuk, hogy megfelelő munkatársak az adott pozícióra. A végső döntés a megrendelőnél van, hogy melyiküket veszi fel.

Diszkréció!

A toborzás és a kiválasztás folyamata fejvadászat esetén átlagon felüli diszkrécióval történik, a Megbízó és a munkavállaló oldaláról egyaránt.

Költségek:

A szakma klasszikus szabályai szerint sikerdíjért végezzük a fejvadászat szolgáltatást. Alap esetben díj a felvett munkatárs éves, bruttó bérének a 15-25 százaléka. Azonban minden esetben igyekszünk olyan sikerdíjas konstrukciót kialakítani, ami üzletfeleinknek a legpraktikusabb. Lehetőség van egyedi, fix sikerdíjas konstrukcióra is. A hosszútávú üzleti kapcsolatot pedig kedvezményekkel viszonozzuk!

A sikerdíj mértéke minden esetben, még a toborzás megkezdése előtt, szerződésben rögzítésre kerül. Nem tervezett költség, kiadás pedig kizárt!

Folyamatos szakmai visszacsatolás!

A fejvadászat során munkatársunk már a pozícióleírástól segíti a megrendelőt abban, hogy cégoldali HR-esként a lehető legeredményesebben végezze munkáját. Visszajelzést adunk a bérigényekről, a munkavállalók kérdéseiről, mindenről ami szakmai visszacsatolást jelenthet.

A fejvadász szolgáltatás időtartama:

A toborzás megkezdése után 3-5 napon belül (pozíciótól függően) már átküldjük az első potenciális érdeklődők adatait, és megkezdjük a bemutatásukat. A pozíció betöltése, azaz a teljes folyamat általában 3-4 hét. Mi mindet megteszünk azért, hogy a lehető leggyorsabban megtaláljuk az ön új munkatársát!

Dupla garancia!

Garanáljuk, hogy Önnek nincsen költsége addig, amíg nem találjuk meg azt a szakembert, akit fel is vesz!

Abban az esetben, ha minden általunk bemutatott szakembert alkalmatlannak talál, Önnek, illetve cégének nincsen költsége! Ezzel a fejvadászat garanciával biztosítjuk azt, hogy nincsen fizetési kötelezettsége, amennyiben nem sikeres a munkánk!

Felmondás esetén ingyenes cseregarancia minden általunk elhelyezett szakemberre!

Amennyiben az általunk közvetített szakember munkaviszonya megszűnik garanciális időn belül, úgy ingyen, további költségek nélkül pótoljuk a személyét hasonló kvalitású munkaerővel.

A garancia időtartama

  • Általános munkavállalók esetén – 3 hónap
  • Felső vezető munkatársak esetén – 6 hónap
  • Speciális esetekben – 9 hónap

Kérjen ajánlatot, hogy megtalálja ideális munkatársát!

Munkatársunk haladéktalanul jelentkezik Önnél, válaszol kérdéseire és személyre szabott megoldást dolgoz ki cége számára!

Fontos: az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséget nem jelent az Ön számára!

Ajánlatkérés

Kérjen árajánlatot cége számára!

Megtiszteltetésnek vesszük, ha kapcsolatba lép velünk az alábbi ajánlatkérő űrlapon!

Fontos: az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséget nem jelent az Ön számára!

Ígéretek helyett: 2005 óta megbízhatóan, kipróbált módszerekkel töltjük be a ránk bízott pozíciókat.
Kérjen ajánlatot!