Fejvadászat, direkt keresés

SIKERDÍJAS ALAPON - DUPLA GARANCIÁVAL

A leghatékonyabb szolgáltatás a szakmunkástól a felső vezetői pozícióig!

PIACKUTATÁS → JELÖLTSZŰRÉS → REFERENCIAGYŰJTÉS → INTERJÚZTATÁS → JELÖLTBEMUTATÁS → GARANCIA

Miért bízza ránk?

Az általunk végzett fejvadászat alapjaiban különbözik az egyszerű közvetítői szolgáltatásoktól! Mi elsősorban nem álláskeresőket szólítunk meg, hanem a szakmájukban folyamatosan bizonyító, megbecsült szakembereket vadásszuk le, az Ön cége számára!

Az Aarenson 2005 óta végez fejvadász tevékenységet, kollégáink a szakma elismert szakértői, ezért rövid határidővel tudunk megoldást nyújtani munkaerő igényeire! Mindez sikerdíjas konstrukcióban, és cseregaranciával!

Ha létezik fejvadász cégek toplistája, abban mi elől szerepelünk. Bízzon a szakértelmünkben!

Miből áll a fejvadászat folyamata?

 • A toborzás teljes folyamatát elvégezzük az előszűréstől a szakmai interjúkig, és csak az alkalmas jelölteket mutatjuk be.
 • Speciális csatornákon keresztül levadásszuk az adott szakág legjobbjait.
 • A folyamat a jelöltek bemutatásáig 3-4 hetet vesz igénybe, ezalatt intenzíven kutatunk, interjúztatunk, referenciákat gyűjtünk.
 • Legalább 3 hónap garanciát vállalunk az általunk elhelyezett munkatársakra!
Tipp: Fejvadász munkatársaink a szakterületük szakértői! Több évtizedes kapcsolatrendszerrel és szaktudással rendelkeznek abban a szakmában, ahol most toboroznak.

A legjobbak a legjobbak közül!

Az általunk bemutatott munkavállalókról teljes felelősséggel állítjuk, hogy megfelelő munkatársak az adott pozícióra. A végső döntés a megrendelőnél van, hogy melyiküket veszi fel.

Diszkréció!

A toborzás és a kiválasztás folyamata fejvadászat esetén átlagon felüli diszkrécióval történik, a Megbízó és a munkavállaló oldaláról egyaránt.

Költségek:

A fajvadászat szakma klasszikus szabályai szerint, átlátható feltételekkel és sikerdíjért végezzük a fejvadászat szolgáltatást. Alaphelyzetben a díj a felvett munkatárs éves, bruttó bérének a 10-20 százaléka között mozog. Azonban minden esetben igyekszünk olyan sikerdíjas konstrukciót kialakítani, amely üzletfeleinknek a legpraktikusabb. A hosszútávú üzleti kapcsolatot pedig kedvezményekkel viszonozzuk!

A sikerdíj mértéke minden esetben, még a toborzás megkezdése előtt, szerződésben rögzítésre kerül. Nem tervezett költség, kiadás kizárt!

Folyamatos szakmai visszacsatolás!

A fejvadászat során munkatársunk már a pozícióleírástól segíti a megrendelőt abban, hogy cégoldali HR-esként a lehető legeredményesebben végezze munkáját. Visszajelzést adunk a bérigényekről, a munkavállalók kérdéseiről, mindenről ami szakmai visszacsatolást jelenthet.

A fejvadász szolgáltatás várható időtartama:

Mindet megteszünk azért, hogy a lehető leggyorsabban megtaláljuk az ön új munkatársát! A toborzás megkezdése után 3-5 napon belül (pozíciótól függően) már átküldjük az első potenciális érdeklődők adatait, és megkezdjük a bemutatásukat. A pozíció betöltése, azaz a teljes folyamat általában 3-4 hét.

Dupla garancia!

Garanáljuk, hogy Önnek nincsen költsége addig, amíg nem találjuk meg azt a szakembert, akit fel is vesz!

Abban az esetben, ha minden általunk bemutatott szakembert alkalmatlannak talál,  garantáljuk, hogy nincsen költsége!

Amennyiben az általunk közvetített szakember munkaviszonya megszűnik garanciális időn belül, úgy ingyen, további költségek nélkül pótoljuk a személyét hasonló kvalitású munkaerővel.

A garancia időtartama

 • Általános munkavállalók esetén – 3 hónap
 • Felső vezető munkatársak esetén – 6 hónap
 • Speciális esetekben – 9 hónap

Kérjen ajánlatot, hogy megtalálja ideális munkatársát!

Munkatársunk haladéktalanul jelentkezik Önnél, válaszol kérdéseire és személyre szabott megoldást dolgoz ki cége számára!

Fontos: az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséget nem jelent az Ön számára!

  Ajánlatkérés

  Kérjen árajánlatot cége számára!

  Megtiszteltetésnek vesszük, ha kapcsolatba lép velünk az alábbi ajánlatkérő űrlapon!

  Fontos: az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséget nem jelent az Ön számára!