Állásajánlataink

19 ÁLLÁSAJÁNLAT KÖZÜL VÁLOGATHAT

Értékesítés / Kereskedelem

Értékesítés / Kereskedelem, Marketing / Média / PR

Hálózatfejlesztési Junior Manager

Multinacionális autóipari vállalat számára Hálózatfejlesztési Junior Managert keresünk.

Érdekel
Értékesítés / Kereskedelem

Értékesítő

Partnerünk piacvezető nemzetközi környezetvédelmi szolgáltatóként, innovatív alkatrésztisztító technológiákat kínál, mellyel biztosítják a törvényes szabályozásoknak megfelelő költséghatékony, gyors, környezet- és egészségbarát, nyugodt munkavégzést ügyfeleik környezetében. Műszaki megoldások széles skáláját kínalják az ipar, a termelés, a karbantartás, javítás minden résztvevője számára. Csapatukba Értékesítő kollégákat keresnek.

Érdekel
Értékesítés / Kereskedelem, Egyéb mérnöki állások

Értékesítési mérnök

Megbízónk 25 éves HVAC üzleti vállalkozás, magyar tulajdonú cégcsoport. Országos viszonteladói hálózattal rendelkezik, importőri-, képviseleti és nagykereskedelmi tevékenységet folytat. IT / adatközpont (datacenter) hűtés üzleti szegmensének fejlesztésére Értékesítési mérnököt keresünk.

Érdekel
Értékesítés / Kereskedelem, Marketing / Média / PR

Kereskedelmi és Marketing asszisztens

Multinacionális, szektorában piacvezető megbízónk évtizedek óta látja el az élelmiszeripart a legmagasabb minőségű csomagoló és feldolgozó gépekkel. A termékek fejlesztése a németországi központban történik, és számos gyárral rendelkeznek Európában, míg a kiterjedt szervizmérnöki hálózat minden egyes országban, szinte 24 órán belül elhárít egy esetleges problémát, vagy szakmai tanácsot ad. Családias hangulatú, összetartó csapatukba keresik 14 . munkatársukat, aki többnyire (50%-ban) a németországi marketing tevékenység hazai bevezetésében közreműködik, a fennmaradó időben pedig a helyi szakemberek munkáját támogatja. Csapatukba Kereskedelmi és Marketing asszisztens munkakörbe keresünk munkatársat.  

Érdekel
Értékesítés / Kereskedelem, Marketing / Média / PR

Brand Manager

Dinamikusan növekvő, külföldön is hamarosan piacra lépő, egyedi OTC, étrend-kiegészítő és fortified/functional food márkákat fejlesztő és forgalmazó partnerünk számára keresünk munkatársat Brand manager pozícióba.

Érdekel
„Amikor 5 éves voltam, anyám mindig azt mondta, hogy a boldogság a kulcs az élethez. Amikor iskolás lettem, azt kérdezték, mi akarok lenni, ha felnövök. Azt írtam, hogy boldog. Erre azt mondták, nem értettem meg a feladatot. Mire én azt mondtam nekik, ők meg nem értik az életet.”
Ajánlatkérés

Kérjen árajánlatot cége számára!

Megtiszteltetésnek vesszük, ha kapcsolatba lép velünk az alábbi ajánlatkérő űrlapon!

Fontos: az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséget nem jelent az Ön számára!