Állásajánlataink

19 ÁLLÁSAJÁNLAT KÖZÜL VÁLOGATHAT

Marketing / Média / PR

Értékesítés / Kereskedelem, Marketing / Média / PR

Hálózatfejlesztési Junior Manager

Multinacionális autóipari vállalat számára Hálózatfejlesztési Junior Managert keresünk.

Érdekel
Értékesítés / Kereskedelem, Marketing / Média / PR

Kereskedelmi és Marketing asszisztens

Multinacionális, szektorában piacvezető megbízónk évtizedek óta látja el az élelmiszeripart a legmagasabb minőségű csomagoló és feldolgozó gépekkel. A termékek fejlesztése a németországi központban történik, és számos gyárral rendelkeznek Európában, míg a kiterjedt szervizmérnöki hálózat minden egyes országban, szinte 24 órán belül elhárít egy esetleges problémát, vagy szakmai tanácsot ad. Családias hangulatú, összetartó csapatukba keresik 14 . munkatársukat, aki többnyire (50%-ban) a németországi marketing tevékenység hazai bevezetésében közreműködik, a fennmaradó időben pedig a helyi szakemberek munkáját támogatja. Csapatukba Kereskedelmi és Marketing asszisztens munkakörbe keresünk munkatársat.  

Érdekel
Értékesítés / Kereskedelem, Marketing / Média / PR

Brand Manager

Dinamikusan növekvő, külföldön is hamarosan piacra lépő, egyedi OTC, étrend-kiegészítő és fortified/functional food márkákat fejlesztő és forgalmazó partnerünk számára keresünk munkatársat Brand manager pozícióba.

Érdekel
„Néha jóformán elképzelhetetlen, de muszáj időt szánnod magadra. Csak magadra. Hadd vegye át más egy darabig a terheid egy részét!”
Ajánlatkérés

Kérjen árajánlatot cége számára!

Megtiszteltetésnek vesszük, ha kapcsolatba lép velünk az alábbi ajánlatkérő űrlapon!

Fontos: az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséget nem jelent az Ön számára!