Általunk helyére

kerül minden elem

a munkaerőpiacon.

Munkáltatóknak

Minden vállalat sikerének kulcsa, hogy munkatársai a szakma legjobbjai legyenek! Akár egy néhány fős startup, akár egy multinacionális cégóriás – szakértelemmel kell felkutatni és kiválasztani minden egyes munkavállalót. Ezt a felkészültséget képviseli az Aarenson Consulting fejvadász cég, a hazai munkaerőpiacon, hitelesen, átlátható feltételek mellett, 2005 óta. Szolgáltatásaink lefedik a teljes szakmai palettát: fejvadászat, munkaerő közvetítés, executive search, outplacement, tesztelés.

Álláskeresőknek

Egy körültekintően kiválasztott állás, vagy fejvadász cég, egy jól ütemezett munkahelyváltás, az egész karrierünket meghatározza.
Cégünk a munkaerőpiac kiemelt álláslehetőségeit kínálja. Nézze át aktuális ajánlatainkat, jelentkezzen rájuk, hogy első kézből értesüljön személyreszabott szakmai lehetőségekről. Az általunk képviselt munkaadók magas szintű fejvadászat és munkaerő közvetítés útján kerülnek kapcsolatba önnel.

„A pénz megszabadít attól, hogy azt kelljen csinálnunk, amit nem szeretünk. Minthogy én szinte semmit nem szeretek csinálni, a pénz nagyon fontos számomra.”
Ajánlatkérés

Kérjen árajánlatot cége számára!

Megtiszteltetésnek vesszük, ha kapcsolatba lép velünk az alábbi ajánlatkérő űrlapon!

Fontos: az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséget nem jelent az Ön számára!