Bámészkodóknak

Rólunk

Az ember, a munkavállaló gyakran keresi a határait, a lehetőségeket, hogy megméretesse magát a munkaerőpiacon, hogy visszajelzést kapjon munkájáról, eredményeiről és arról milyen jövő vár rá a szakmájában. A társadalom egy része mindig úgy gondolja „ettől többet érek, ettől többre vagyok képes”.

Ennek feltérképezése fáradtságos feladat, megfelelő pozíciók álláshirdetéseit átnézni, megpályázni, válaszra várni, interjút egyeztetni, aztán arra szabadságot kivenni. Ezek után teszteket tölteni, nyelvi szűrésen részt venni, majd ha minden jól alakult egy Assessment Center (csoportos válogatás) segítségével eljutni a bérajánlatig.

Ez időben 3-8 hét közzé is tehető és eredménye korántsem biztos. Elképzelhető, hogy számításai, hogy megtudja, mennyit ér adott szakterületen, a munkaerőpiacon, nem hoznak eredményt, hiszen nem kapja meg a szükséges információkat, mert nem jut el az utolsó körökig.

Erre szeretnénk a munkavállaló oldalnak felajánlani egy rendkívüli lehetőséget!

Amennyiben Ön nem aktív munkaerő piaci szereplő, konkrétan nem álláskereső, csak a kíváncsiság motiválja, akkor forduljon hozzánk!

Ha Ön pontosan tudja, mi az a bérösszeg, az a szakmai kihívás, amiért váltani szeretne, jelezze ezt nekünk és nem kell nap, mint nap órákat töltenie a jobsite-ok előtt az ideálisnak vélt munkakör megtalálására.

Ön tájékoztat minket pontos elképzeléseiről, legyen az regionális, vagy hierarchiában betöltött szerep szerinti, elküldi anyagát és Cégünk egyrészt tájékoztatja mennyire reálisak igényei és milyen lehetőségek állnak rendelkezésére.

Ez segíti Önt, hogy reálisan fogalmazhassa meg elvárásait egy konkrét állásinterjún, vagy már az önéletrajz beadásánál másrészt Cégünk ajánlásával hozzájuthat olyan állásajánlatokhoz (melyeket a Megbízó diszkréten kezel), melyek nem jelennek meg publikusan az álláskeresők számára.

Kérem, ne habozzon, mert veszíteni valója nincs, igény esetén tájékoztatjuk és ha az Ön elképzelései szerinti pozíció kerül látókörünkbe erről értesítjük és a részletekről pontosan felvilágosítjuk!

Önéletrajzát erre az e-mail címre várjuk: cv@aarenson.hu

„A boldogság akkor érhető el, ha jót teszünk és dolgozunk, nem pedig töprengünk és lustálkodunk. A semmittevés talán hívogató, de csak a munka lehet kielégítő.”
Ajánlatkérés

Kérjen árajánlatot cége számára!

Megtiszteltetésnek vesszük, ha kapcsolatba lép velünk az alábbi ajánlatkérő űrlapon!

Fontos: az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséget nem jelent az Ön számára!