Executive Search

A VEZETŐI TANÁCSADÁS SPECIÁLIS FORMÁJA

Az Executive Search olyan felső-vezetők vagy kivételes szakmai kompetenciákkal rendelkező, magasan képzett szakemberek azonosítására és toborzására ajánlott, akikből szinte csak néhány alkalmas munkavállaló található a teljes munkaerő piacon. Amikor már a fejvadászat sem elég, akkor jön az Executive Search!

A kulcs a közvetlen és személyes toborzási csatorna. A jelöltek megközelítését megelőzi egy átfogó és számos szempontot figyelembe vevő, diszkrét piackutatás, amely feltérképezi az adott iparág szakmai kiválóságait. Ezt követően az ügyfelünkkel közösen választjuk ki, kik legyenek a megközelítendő szakemberek.

A magas pozícióban ülő szakemberek megszólítása egészen más feladat, mint amit általános fejvadászat közben végzünk. A sikeres toborzás döntő momentuma, hogy a fejvadász tanácsadó hozzáértéssel bemutassa a karrier lehetőségnek azon aspektusait, amelyek kivételesen vonzóvá tehetik a minden tekintetben megfelelő potenciális jelölt számára az új munkakört.

Az Executive Search szolgáltatás során felkutatott és a feladatra megnyert jelölt tapasztalata, tudása és jövőbe mutató képességei a garancia arra, hogy az ügyfél stratégiai céljai megvalósuljanak.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy ezen a szinten a fejvadász tanácsadó munkatárs szakmai és emberi kompetenciája mennyire fontos. Ha a megszólított szakember nem érzi a tanácsadó oldaláról a kellő szakmai felkészültséget, amennyiben kommunikációs szinten nincsen meg az összhang, nincs esély a jelölt motiválására, hogy váltson.

Ezért az Executive Search során a legfelkészültebb, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező fejvadász munkatársaink végzik a toborzás feladatát. Felső vezetők, bizalmi szakemberek, kulcsfontosságú munkakörök esetén ezt a szolgáltatásunkat javasoljuk.

Az Executive Search szolgáltatást, sikerdíjas alapon, speciális és hosszútávú garanciákkal kibővítve végezzük.

A jelöltek megközelítését megelőzi egy átfogó és számos szempontot figyelembe vevő piackutatás, amely feltérképezi az adott iparág szakmai kiválóságait.

A szolgáltatást, sikerdíjas alapon, speciális garanciákkal kibővítve végezzük.

Kérjen ajánlatot, hogy megtalálja ideális munkatársát!

Munkatársunk haladéktalanul jelentkezik Önnél, válaszol kérdéseire és személyre szabott megoldást dolgoz ki cége számára!

Fontos: az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséget nem jelent az Ön számára!

    Ask for a quote

    Ask for a quote to find the ideal employee!

    Our colleague will contact you without delay, answer your questions, and work out a personalised solution for your company.

    Important note: requesting a quote does not imply any obligation for you.